Poprzedni temat «» Następny temat
stalowiec1947
Autor Wiadomość
Buttlet 
Weteran


Klub: Nocny ;)
Pomógł: 2 razy
Wiek: 20
Dołączył: 01 Sie 2012
Posty: 1264
Skąd: Pochodzisz ?
Wysłany: Nie 17 Gru, 2017   

Herb masz źle wycięty masz a wg mnie herb powinien zostać
Dodaj sobie rameczkę i jak koledzy wyżej mówią
co do ogółu pracy to jest całkiem spoko ! :)
_________________
 
 
stalowiec1947 
Użytkownik


Klub: Stal Gorzów
Wiek: 15
Dołączył: 19 Lip 2016
Posty: 58
Wysłany: Nie 17 Gru, 2017   

 
 
MiHu 
Weteran

Klub: Unia Tarnów
Pomógł: 23 razy
Wiek: 30
Dołączył: 20 Lut 2012
Posty: 2044
Skąd: Tarnów/os.Strusina
Wysłany: Nie 17 Gru, 2017   

Fajnie wygląda, choć ja bym dodał jeszcze niebieski dym nie tylko żółty zza autobusem i dolny napis może bardziej czcionką pisaną.
Ostatnio zmieniony przez MiHu Nie 17 Gru, 2017, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
czarek15 
Wymiatacz


Klub: :)
Pomógł: 3 razy
Wiek: 16
Dołączył: 12 Gru 2016
Posty: 269
Wysłany: Nie 17 Gru, 2017   

Vlepka bardzo fajna, tak jak pisze kolega wyżej dodaj niebieski dym za autobusem i zmieniłbym tylko kolor dolnego napisu.
 
 
ZiP Graphic 
Weteran
Ligota


Klub: GKS Katowice
Pomógł: 8 razy
Wiek: 19
Dołączył: 01 Lis 2012
Posty: 1254
Skąd: Ligota
Wysłany: Nie 17 Gru, 2017   

Zwiększ kontrast autobusu + tak jak piszę MiHu czyli powiel warstwe z tym dymem w tle i daj ją też przed tego busa i pobaw się gumką i będzie lepiej.

Popracowałbym nad herbami i laurem bo tak sztywno to wygląda.
 
 
Buttlet 
Weteran


Klub: Nocny ;)
Pomógł: 2 razy
Wiek: 20
Dołączył: 01 Sie 2012
Posty: 1264
Skąd: Pochodzisz ?
Wysłany: Pon 18 Gru, 2017   

Poprawiłbym według porad kolegów wyżej , odemnie dodam byś usunął napis Stalowcy albo zmieniłbym czcionkę na taką Bitową ;)
Co do całości pracy to nawet jest całkiem spoko
_________________
 
 
gorzowianin 
Legenda


Klub: Stal Gorzów/Liverpool F.C.
Pomógł: 22 razy
Wiek: 27
Dołączył: 27 Lis 2010
Posty: 4099
Skąd: Poznań
Wysłany: Czw 21 Gru, 2017   

najlepiej autobus wymień, bo to miejski jest przecież i strasznie mnie to razi
_________________
https://www.facebook.com/Michu.Design/
 
 
stalowiec1947 
Użytkownik


Klub: Stal Gorzów
Wiek: 15
Dołączył: 19 Lip 2016
Posty: 58
Wysłany: Sob 30 Gru, 2017   


Mój pierwszy kalendarz =D
 
 
Green Boy 
Wymiatacz



Klub: GKS Bełchatów
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 17 Sty 2016
Posty: 276
Skąd: Bełchatów
Wysłany: Sob 30 Gru, 2017   

Co jest w tle?
 
 
gozdzioLP 
Wymiatacz
gozdzioLP



Klub: Lech Poznań
Pomógł: 5 razy
Wiek: 16
Dołączył: 03 Kwi 2017
Posty: 204
Wysłany: Sob 30 Gru, 2017   

Poprawiłbym te zdjęcie w tle, daj inny odcień niebieskiego na niebieskich cyferkach, bardziej jaśniejszy bo słabo widoczne.
 
 
gorzowianin 
Legenda


Klub: Stal Gorzów/Liverpool F.C.
Pomógł: 22 razy
Wiek: 27
Dołączył: 27 Lis 2010
Posty: 4099
Skąd: Poznań
Wysłany: Nie 31 Gru, 2017   

Napisy super! zmniejsz kreskę nad Ó i wtedy podnieś mniejszy napis, bo za bardzo odstaje. Zrobiłbym kreskę wystającą z O, a nie taką osobą, bo szkoda miejsca. Nie łączyłbym napisów z herbami. Brakuje czegoś w tle, bo czarne tło jest zbyt suche. Niebieski rozjaśnij, bo lekko zlewa się z czarnym kolorem. Dodaj 2018 na dole
_________________
https://www.facebook.com/Michu.Design/
 
 
stalowiec1947 
Użytkownik


Klub: Stal Gorzów
Wiek: 15
Dołączył: 19 Lip 2016
Posty: 58
Wysłany: Śro 31 Sty, 2018   


Tym razem plakacik do klubu =D
 
 
ZiP Graphic 
Weteran
Ligota


Klub: GKS Katowice
Pomógł: 8 razy
Wiek: 19
Dołączył: 01 Lis 2012
Posty: 1254
Skąd: Ligota
Wysłany: Pią 02 Lut, 2018   

Zamień obrysy na cienie i pobaw się bardziej efektami.

Ja jak próbowałem robić takie plakaciki to starałem się wzorować na takich np. https://www.facebook.com/...f=page_internal

I albo hosting tak zepsuł jakość albo poprostu jest słabej jakości.
 
 
gorzowianin 
Legenda


Klub: Stal Gorzów/Liverpool F.C.
Pomógł: 22 razy
Wiek: 27
Dołączył: 27 Lis 2010
Posty: 4099
Skąd: Poznań
Wysłany: Pon 05 Lut, 2018   

Fajny plakat tylko tam te obrysy strasznie kują w oczy :/
_________________
https://www.facebook.com/Michu.Design/
 
 
stalowiec1947 
Użytkownik


Klub: Stal Gorzów
Wiek: 15
Dołączył: 19 Lip 2016
Posty: 58
Wysłany: Wto 13 Lut, 2018   

Siema , dzisiaj nie praca tylko małe pytanie. Mianowicie mam problem z Photoshopem. Program uruchamia się normalnie , chodzi też normalnie ale gdy chce napisać jakiś tekst to nie wyświetla się i program jakby zamula. Nie pokazują mi się także czcionki i czasami zamulają warstwy. Miałem wersje CS6 , wywaliłem z kompa i pobrałem na nowo i problem występuje nadal. :/ Pomoże mi ktoś ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


 


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
© Copyright vlepiamy.pl
kontakt&reklama: kontakt[malpa]vlepiamy.pl